Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.

Over ons

Over ons

Welkom bij IPOL! Wij zijn gespecialiseerd in het verzorgen van hoogwaardige opleidingen, trainingen en advies op het gebied van opsporing. Onze expertise strekt zich voornamelijk uit tot Gemeenten, Politie, Overheden en Ministeries. Met een sterke focus op kwaliteit, partnerschap en innovatie, streven wij ernaar om de veiligheid en leefbaarheid in de samenleving te bevorderen.

Opgericht in 2005 door Rene van den Heuvel, is IPOL uitgegroeid van een bescheiden thuiskantoor tot een bloeiend familiebedrijf. Ons centrale kantoor, gevestigd in Rotterdam (Alexanderpolder), vormt het kloppende hart van onze activiteiten.

Bij IPOL  geloven we in praktijkgericht onderwijs en daarom werken we samen met een team van ervaren docenten met praktijkervaring. Onze adviseurs combineren praktijkkennis met expertise op het gebied van organisatie, juridische vraagstukken en beleidsontwikkeling.

Wat IPOL uniek maakt, is onze informele en open bedrijfscultuur. Dit heeft geleid tot een hecht team dat op prettige wijze samenwerkt en naadloos op elkaar is afgestemd. Korte communicatielijnen stellen ons in staat om snel te schakelen en flexibel in te spelen op zowel standaard opleidingsverzoeken als maatwerktrajecten.

Wij gaan verder dan alleen lesgeven. We zijn partners in groei en ontwikkeling, waarbij we nauw samenwerken met onze opdrachtgevers om de best mogelijke resultaten te behalen. Dit wordt weerspiegeld in onze indrukwekkende slagingspercentages en de positieve feedback die we ontvangen in regelmatig uitgevoerde klanttevredenheidsonderzoeken door CEDEO.

Bij IPOL staat kwaliteit voorop. Vertrouwelijkheid en privacy worden gewaarborgd volgens de Wet Bescherming Persoonsgegevens en onze naleving van de E6 Vertrouwelijkheid (Verklaring van Helsinki) is een bewijs ons engagement.

Onze missie is duidelijk: het bevorderen van veiligheid en leefbaarheid in de samenleving door praktijkgerichte opleidingen en trainingen te ontwikkelen en organiseren. Onze visie omvat continue innovatie en aanpassing aan veranderende maatschappelijke ontwikkelingen, met als doel optimale leerresultaten te bereiken en onze klanten uitstekend van dienst te zijn.

Met trots vermelden we dat IPOL BV sinds 1 oktober 2010 is ingeschreven bij het CRKBO waardoor onze opleidingen en trainingen vrijgesteld zijn van BTW.

We nodigen je uit om ons beter te leren kennen en samen te bouwen aan een veiligere toekomst. 
 

IPOL is lid van NRTO

NRTO gedragscodes
NRTO algemene voorwaarden (voor particulieren)

Klachtenreglement IPOL

Klik hier voor de algemene voorwaarden van IPOL. 'voor de zakelijke markt'